Aanmelden

Weet je helemaal zeker dat je naar het Liemers College wilt? Wat gaaf! Hieronder lees je hoe je je aan kunt melden voor het Liemers College.

Aanmeldformulier

Je kunt je hieronder aanmelden voor het Liemers College, schooljaar 2023-2023. Het is belangrijk dat je dit samen met jouw ouders doet. Aanmelden kan digitaal of op papier, wat jullie het fijnst vinden! Wil je graag wat hulp met de aanmelding? Neem dan gerust contact met ons op of kom naar een van de inschrijfmomenten in maart (afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen).

Aanmeldformulier regulier – schooljaar 2023-2024

Let op: aanmelden voor leerjaar 1 moet voor 15 maart 2023. Wees dus op tijd!

Wil je meer weten over aanmelden voor leerjaar 1? Bijvoorbeeld op welk niveau je geplaatst wordt of hoe je je voor Liemers Agora aanmeldt? Bekijk dan onze pagina ‘Aanmelden leerjaar 1’.

Aanmelden voor overige leerjaren

Wil je je aanmelden voor een ander leerjaar? Ook dan kun je het reguliere aanmeldformulier invullen. Je vindt dit formulier onder het kopje ‘Aanmeldformulier’ hierboven.

Als je je voor een ander leerjaar dan leerjaar 1 aanmeldt, hoef je dit niet per se voor 15 maart 2023 te doen.

Heb je nog vragen of zou je graag een dagje meelopen? Neem dan gerust contact op met de locatie waar jij straks naartoe wilt. Let op! Vanwege de coronarichtlijnen kan het zijn dat een dagje meelopen niet mogelijk is. Overleg met de locatie over een eventueel alternatief.

Aanmelden voor dit schooljaar (2022-2023)

Wil je je nog aanmelden voor schooljaar 2022-2023? Klik dan hier voor het aanmeldformulier voor dit lopende schooljaar.

Aanmelden voor de Sportklas

Wil je graag naar de Sportklas op Landeweer? Geef dit dan aan op het aanmeldformulier. Je zet bij de locatie Landeweer een kruisje bij de Sportklas en bij het schoolniveau. Let op: je aanmelding voor de Sportklas is alleen geldig als je je ook voor Landeweer aanmeldt. Vergeet dit dus niet aan te geven op het formulier.

Aanmelden voor de Kunst & Cultuurklas

Wil je graag naar de Kunst & Cultuurklas op Landeweer? Geef dit dan aan op het aanmeldformulier. Je zet bij de locatie Landeweer een kruisje bij de Kunst & Cultuurklas en bij het schoolniveau. Let op: je aanmelding voor de Kunst & Cultuurklas is alleen geldig als je je ook voor Landeweer aanmeldt. Vergeet dit dus niet aan te geven op het formulier.

Aanmelden voor Liemers Agora

Om je voor Liemers Agora aan te melden moet je je eerst aanmelden voor de intakeprocedure. Op dit moment kun je je niet meer aanmelden voor Liemers Agora.. Volgend schooljaar start er weer een nieuwe intakeprocedure. Op onze pagina ‘Intakeprocedure Agora’ lees je alles over de intake bij Liemers Agora.