Aanmelden

Weet je helemaal zeker dat je naar het Liemers College wilt? Wat gaaf! Hieronder lees je hoe je je aan kunt melden voor het Liemers College.

Aanmeldformulier

Je kunt je hieronder aanmelden voor het Liemers College, schooljaar 2021-2022. Het is belangrijk dat je dit samen met jouw ouders doet. Aanmelden kan digitaal of op papier, wat jullie het fijnst vinden! Wil je graag wat hulp met de aanmelding? Neem dan gerust contact met ons op of kom naar een van de inschrijfmomenten in maart (afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen).

Aanmeldformulier regulier – schooljaar 2021-2022

Let op: aanmelden voor leerjaar 1 moet voor 21 maart 2021. Wees dus op tijd!

Wil je meer weten over aanmelden voor leerjaar 1? Bijvoorbeeld op welk niveau je geplaatst wordt of hoe je je voor Agora aanmeldt? Bekijk dan onze pagina ‘Aanmelden leerjaar 1’.

Aanmelden voor dit schooljaar

Wil je je nog aanmelden voor schooljaar 2020-2021? Klik dan hier voor het aanmeldformulier voor dit lopende schooljaar.

Aanmelden voor overige leerjaren

Wil je je aanmelden voor een ander leerjaar (in schooljaar 2021-2022)? Ook dan kun je het reguliere aanmeldformulier invullen. Je vindt dit formulier onder het kopje ‘Aanmeldformulier’ hierboven.

Als je je voor een ander leerjaar dan leerjaar 1 aanmeldt, hoef je dit niet per se voor 21 maart 2021 te doen.

Heb je nog vragen of zou je graag een dagje meelopen? Neem dan gerust contact op met de locatie waar jij straks naartoe wilt. Let op! Vanwege de coronarichtlijnen kan het zijn dat een dagje meelopen niet mogelijk is. Overleg met de locatie over een eventueel alternatief.

Aanmelden voor de Sportklas

Wil je graag naar de Sportklas op Landeweer? Geef dit dan aan op het aanmeldformulier. Je zet bij de locatie Landeweer een kruisje bij de Sportklas en bij het schoolniveau.

Aanmelden voor Agora

Helaas is het niet meer mogelijk om je aan te melden voor Agora de Liemers voor het komende schooljaar. We hebben ieder jaar maar beperkt plek en voor 2021/2022 zijn alle plekjes gevuld. Je kunt het formulier wel nog invullen, je wordt dan op een wachtlijst geplaatst.

Je kunt je alleen voor Agora aanmelden als je van het basisonderwijs komt. Instromen in overige leerjaren is op dit moment niet mogelijk. Op onze pagina ‘Intakeprocedure Agora’ lees je alles over de intake bij Agora.