Locatie Heerenmäten

Zevenaar

Op locatie Heerenmäten kun je naar de havo en het vwo (atheneum en gymnasium). Het leuke van Heerenmäten is dat je je naast de reguliere vakken ook op verschillende gebieden kunt verdiepen. Zo heeft de locatie bijvoorbeeld een Topklas en een theaterklas.  

Leuke mix

Voorheen was Heerenmäten alleen een locatie voor bovenbouwleerlingen. Maar sinds aan aantal jaren zit ook de onderbouw op Heerenmäten. Ook komen er na het derde leerjaar leerlingen van Didam naar Heerenmäten om daar hun vwo af te maken. Hierdoor ontstaat er een hele leuke mix van leerlingen.

Topklas

De Topklas is een VWO+ programma waarin vrijwel alle vakken verdieping in hun lesprogramma aanbieden. Dit kan zijn in de vorm van andere lesstof, andere opdrachten, meer zelfstandigheid of een grotere keuzevrijheid. In de Topklas kies je per vak of je het reguliere of het verrijkte programma volgt. Een leuke uitdaging voor jou?

Kunst en cultuur

Kunst en cultuur nemen een belangrijke rol in op Heerenmäten. Zo zijn er cultuurhistorische uitstapjes, een Open Podium, The Finals en natuurlijk de theaterklas! In de theaterklas werk je wekelijks met een groep aan improvisatie, je spel, je stem en tekstbeleving. Naast de wekelijkse lessen op school, krijg je ook regelmatig les van gastdocenten. En je gaat op pad! Samen met je medeleerlingen bezoek je theatervoorstellingen en maak je een eigen voorstelling. Toi-toi-toi!

Locatie Heerenmäten Zevenaar Opleidingen
Havo leerjaar 1 t/m 5
Vwo leerjaar 1 t/m 6
Agora Liemers leerjaar 1 t/m 6
Adres Heerenmäten 6 6904 GZ Zevenaar 0316 - 58 38 00 Stuur een bericht